Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Gå til vores babyforum
Læs om terminsgrupper
Læs om mødregrupper
Opret dig i vores babyforum
Log ind

 

Mødregrupper

Bliv medlem i vores babyforum og skriv sammen med andre mødre eller forældre. Du kan gå ind i den mødregruppe, der passer til dit barns alder, og her kan du skrive sammen med andre mødre, der har børn i samme alder som dit barn. Dette giver en fantastisk fordel, da det ofte vil være samme problemer og situationer, I kommer ud for, og der vil altid være hjælp at hente, hvis du har spørgsmål til pleje, sygdom eller hvad det nu måtte være.

Mange i vores mødregrupper følges ad i mange år frem, og det betyder at man lærer hinanden godt at kende og mange mødes også privat hos hinanden. Det er meget meget hyggeligt, og man kan tale lidt mere frit i forhold til de mange andre emner, der er besøgt af mange brugere. En mødregruppe er som en lille hyggelig klub, hvor man naturligvis selv bestemmer, hvor meget man vil involvere sig. Hvis du kun har lyst til at følge med på sidelinjen og få information om børn i det aktuelle alderstrin, er det selvfølgelig også helt ok.

Gå ind her: Mødregrupper

Uddrag fra et indlæg i en af vores mødregrupper:
Kom lige til at tænke på, hvor mange vi egentlig er, der stadig ammer?

Status hos os (6 1/2 mdr gammel):
Jeg supplerer til tider ved grød/mos måltider, hvis hun ikke lige gider have så meget. Og ellers ammer jeg gerne 1-2 gange i løbet af dagen, til putningen om aftenen, 1-2 gange om natten og evt. tidlig morgen, hvis moderen er træt og håber på hun lige gider sove en lille time mere :biggrin:

Jeg synes det er hyggeligt og pigen er helt klart stadig glad for at blive ammet, og så giver det jo nogle gode antistoffer mod al den sygdom der er for tiden! Hun bliver dog nemt distraheret, så det er kun optimalt med amningen hvis der ikke er for mange mennesker/uro omkring hende. Jeg håber hun selv siger fra om natten, og ellers må vi tage den kamp senere - synes stadig hun er for lille til at jeg forventer en hel nat uden mad ;)

Jeg vil gerne fortsætte til hun er ca. 1 år. Evt. lidt længere tid (dog kun ved puttetid, som en "sovepille"

 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80