Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Gå til vores babyforum
Læs om terminsgrupper
Læs om mødregrupper
Opret dig i vores babyforum
Log ind

 

Terminsgrupper

Bliv medlem i vores babyforum og skriv sammen med andre, der har termin i samme måned som dig selv.

I vores terminsgrupper er der en rigtig god og hyggelig stemning. Her kan du skrive med andre om alle de ting, der vedrører din graviditet og dit liv, og mange af de øvrige medlemmer er jo i nøjagtig samme situation som dig. Så der er masser af hjælp at hente, hvis du har spørgsmål til din graviditet, hvis du er bekymret over noget eller bare har brug for at komme ud med alle dine tanker.

Du kan vælge at være meget personlig eller meget anonym. Du kan skrive mange indlæg, eller du kan helt lade være og så bare læse med. Det er helt op til dig, og alle er velkomne :)

Når terminsdatoen er passeret, bliver terminsgruppen automatisk overført til vores mødregrupper, og I kan derfor følges ad i mange år frem. Mange medlemmer, der har været med i en terminsgruppe, kommer i vores babyforum mange år efter, da de stadig følger med i de gamle terminsgrupper og følger hinandens børn.

Gå til vores terminsgrupper her  

Uddrag fra et indlæg i en af vores terminsgrupper:
Jeg synes måske det er ved at være på tide at få introduceret mig selv lidt bedre:) Har fulgt terminsgruppen nærmest siden den blev oprettet men synes ikke rigtig at jeg har haft overskud til at være med mere før nu. Nu er jeg lige gået på barsel i sidste uge og synes der er lidt mere ro på.

Indtil videre har min graviditet (ihvertfald i forhold til mange af Jer andres som jeg forstår) været ret "nem". Har haft en del almindelige graviditetssymptomer som jeg selv synes har været hårde, fx træthed, kvalme (i starten) og nu bare tegn på at kroppen er overbelastet grundet de ekstra kilo, hormoner osv. men ikke noget udover det sædvanlige..

Lige nu er det der fylder mest dog, at bebsen (formentlig) ikke har vendt sig om men ligger og hygger sig rigtig meget med hovedet næsten oppe mellem mine ribben (av av) hvilket hun har gjort i rigtig, rigtig lang tid.. Skal dog have en afklaring på det videre forløb hos jordemoderen på onsdag. Hvis ikke hun har vendt sig der, skal de formentlig forsøge at vende hende torsdag og derefter tage stilling til normal fødsel eller kejsersnit..

Nå, men glæder mig i hvertfald til at følges mere med Jer - og se de små børn komme til verden i løbet af den næste tid.

 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80