Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Inden fødslen
Valg af hospital
Hjemmefødsel
Tasken til hospitalet

Hvornår er det tid?
Tegn på fødsel
For tidlig fødsel
Over tiden

Selve fødslen
Fødslens faser
Smertelindring
Igangsættelse
Kejsersnit

Efter fødslen
Det første møde
Undersøgelse
Apgar score

 

Fødsel - Valg af hospital

Med få undtagelser kan man frit vælge, hvilket hospital, man ønsker at føde på. Den praktiserende læge og jordemoderen orienterer om de muligheder, man har. Man kan vælge en fødsel på hospitalernes almindelige fødeafdelinger, på specialafdeling, fødeklinik, eller man kan vælge at føde hjemme. Når det så er sagt, er det ikke sikkert, at dit valg bliver efterlevet. Hvis der ikke er plads på dit ønskehospital, vil du blive orienteret om dette, og din fødsel må så foregå på det hospital, du har prioriteret som nr. 2.

Hvis du ønsker en hjemmefødsel, kræver det at der ikke er komplikationer i din graviditet, og at du føder til tiden. Man siger, at man føder "til tiden", hvis fødslen finder sted i perioden fra 3 uger inden termin til 2 uger efter terminsdato. Læs mere her om hjemmefødsel

Mange vælger at føde på det hospital, der ligger tættest på deres bopæl, andre vælger ud fra kriterier, såsom hvilke faciliteter, det enkelte hospital har, eller ud fra hvad de har hørt fra familie og venner. Vælger man at føde hjemme, vil man naturligvis få assistance af en jordemoder.

I vores babyforum kan du læse om andre brugeres erfaringer ved at føde på de forskellige hospitaler i Danmark. Du kan finde alle hospitaler i netop den region, du bor i. Det kan være nyttig viden at læse om andres erfaringer inden dit valg af hospital. Du kan også stille spørgsmål, hvis der er noget specifikt, du gerne vil vide om et bestemt hospital, inden du træffer dit valg.

Læs mere her om vores babyforum

 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80