Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Genfind dig selv
Din krop efter fødslen
Følelser
Fødselsdepression
En ny hverdag
Genoptagelse af sexlivet

Sundhed
Kontrol hos lægen
Besøg af sundhedsplejerske
Kost og amning
Få din normalvægt igen
I form efter fødslen

Aktiviteter efter fødslen
Tid til dig selv
Efterfødselskursus
Mødregrupper

Barselsorlov og arbejde
Barselsorlov
Børnepenge
Tilbage til arbejdet
Amning og arbeje

 

Mødregrupper

I de fleste kommuner vil din sundhedsplejerske etablere mødregrupper, og sundhedsplejersken vil invitere til det første møde. Hefter aftaler I selv indbyrdes, hvornår og hvor ofte I ønsker at mødes. Det foregår på privat basis, hvor I mødes hjemme hos en af jer privat. Herefter kan I vælge at skiftes til at "lægge hus til".

En mødregruppe kan være ekstrem værdifuld, og du får mulighed for at knytte helt nye venskaber med andre, der er i samme situation som dig selv. Specielt under din barsel vil en mødregruppe være en lejlighed til at komme hjemme fra og være social med andre voksne.

Nogle mødregrupper fungerer så godt, at mødrene mødes, selv når børnene er blevet store, mens andre mødregrupper opløses efter et stykke tid, f.eks. når mødrene starter på arbejde igen, og når der bliver mindre tid i hverdagen.

Om du ønsker at deltage i en mødregruppe er helt dit eget valg, men det er en god idé at gå til det første møde med åbent sind, og herfra kan du jo altid vurdere, om du tror, der er basis for, at det kan blive en god mødregruppe, og om du har noget til fælles med de andre mødre.

I mødregruppen kan du tale med andre om de små og store problemer, du oplever i din hverdag sammen med dit lille spædbarn. Jeres børn vil være næsten jævnaldrende, og derfor vil du sikkert opleve, at de andre kender til nogle af de samme problemer. Det at jeres børn er næsten jævnaldrende, betyder til gengæld også, at det er meget svært ikke at sammenligne børnene. Men pas på med ikke at fokusere på, hvad de andre børn kan i forhold til dit eget barn men acceptér i stedet, at alle børn udvikler sig i deres eget tempo og kan noget forskelligt.

Online mødregrupper
En online mødregruppe er som regel mindst lige så værdifuld som den mødregruppe, din sundhedsplejerske har etableret.

I vores debatforum kan du efter din tilmelding gå ind på den måned, hvor dit barn er blevet født. Du kan også tilmelde dig, selv om du endnu ikke har født. Det gør du ved at tilmelde dig en af vores terminsgrupper.

I mødregrupperne finder du mange andre kvinder med børn i samme alder. Du kan læse alle de andre indlæg, og du kan selv stille spørgsmål til de andre mødre, hvis du står med et specifikt problem, eller hvis du bare har lyst til at dele din hverdag med andre i samme situation. Det gode ved en online mødregruppe er, at du helt selv bestemmer, hvor meget du vil involvere dig. Du kan forblive anonym, eller du kan vælge at deltage i de private møder, der ofte bliver aftalt på privat basis. De fleste vælger dog at fortælle om sig selv og deltager aktivt og det er der kommet rigtig mange langvarige venskaber ud af.

For at blive medlem af vores forum herunder vores termins- og mødregrupper kan du tilmelde dig her (det er naturligvis gratis) - Gå til babyforum

 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80