Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Genfind dig selv
Din krop efter fødslen
Følelser
Fødselsdepression
En ny hverdag
Genoptagelse af sexlivet

Sundhed
Kontrol hos lægen
Besøg af sundhedsplejerske
Kost og amning
Få din normalvægt igen
I form efter fødslen

Aktiviteter efter fødslen
Tid til dig selv
Efterfødselskursus
Mødregrupper

Barselsorlov og arbejde
Barselsorlov
Børnepenge
Tilbage til arbejdet
Amning og arbeje

 

Tid til dig selv

Umiddelbart kan det måske virke som en urealistisk ting at få tid til dig selv, da du sikkert vil opleve, at al din tid går med amning og pleje af dit lille barn. Men hvis du er god til at pleje dig selv, vil du sikkert også få mere overskud til at pleje din baby. Prøv derfor at indføre lidt tid til dig i de små stille stunder, der som regel også er med en nyfødt baby.

Tag en bog med ud i haven eller i parken og slap af mens din baby sover. Selvom den lille vågner, kan du måske fortsat slappe af, mens den lille ligger lidt for sig selv. Eller benyt andre stille stunder til at dagdrømme og få ro.

Få lidt hjælp til pasning af din baby fra venner og familie. Måske de kan køre en tur med barnevognen, så du kan få lidt kvalitetstid hjemme for dig selv. Eller få dit barn passet hjemme, mens du benytter lejligheden til et smut i byen eller til lidt forkælelse, f.eks. massage, frisør eller andet, der får dig til at slappe af og have det godt med dig selv.

Hvis du har kontakt til andre kvinder på barsel, f.eks. fra din mødregruppe, er det også en mulighed, at I kan finde ud af en løsning, hvor I skiftes til at passe børnene i kortere tid af gangen. Ofte er det ikke meget mere besværligt at passe to børn, så længe det er i kortere tidsrum, og når du så selv får dit barn passet, kan du få ladet op, så du har mere overskud.

Måske er der også en form for pasningsordning i din kommune, hvor du kan få dit barn passet, eller du kan gøre brug af de tilbud, hvor der er en til at se efter børnene lige i nærheden, mens mor dyrker motion eller går i biografen (babybio). Her skal du dog være opmærksom på, at din alene tid kan være ret begrænset, da der ikke er tale om decideret pasning men kun overvågning, så det forventes, at du tager dig af din baby, hvis den vågner.

 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80